Gianni (deel 16) - Zitting 2


posted on .

De grote dag! Dinsdag 10 januari 2017, terug verlof genomen. Hoewel we niet verplicht aanwezig dienden te zijn leek het ons toch nuttig om het van dichtbij te volgen. Wij waren dus aanwezig om 09:00.

Blijkbaar worden alle zaken op de rol gezet om 09:30, bij aanvang worden dan alle zaken waarbij de tegenpartij niet aanwezig is snel afgehandeld, daarna vinden de zaken waarvoor gepleit moet worden plaats.

Je kon het misschien al raden, maar Gianni was er dus niet.

Uitspraak ergens in februari zei de rechter. Nog een maand extra in onzekerheid…

Disclaimer: De blogposts in deze reeks zijn mijn eigen interpretatie van hoe ik alles heb ervaren. Ik probeer zo goed al mogelijk de feiten weer te geven, toch voor de zaken die ik weet. Ik ben geen advocaat, ik kan dus zeker geen juridisch advies geven. Zijn er zaken die volgens jou niet juist zijn? Neem dan gerust contact met mij op