Gianni (deel 20) - Gerechtsdeurwaarder


posted on .

Op 9 maart werd het vonnis officieel betekend aan Gianni op zijn nieuw adres. Onze advocaat vroeg ook aan de gerechtsdeurwaarder om na de verzetstermijn van 1 maand ook de tenuitvoerlegging te starten.

Dus vanaf 9 april kunnen we misschien een deel van onze centen recuperen. Het werd tijd na de hele procedure die ondertussen al sinds juli 2016 aansleept.

Op 21 april krijgen we een mailtje van onze advocaat, met daarin een antwoord van de gerechtsdeurwaarder:

10 mei krijgen we de mededeling dat blijkt dat Gianni volgens RSZ tewerkgesteld is en dat ze dus zijn werkgever zullen contacteren in verband met loonbeslag.

Midden juni krijgen we via de advocaat te horen dat Gianni niet over onroerende goederen beschikt (no shit Sherlock), en dat ze nog geen antwoord hebben gekregen van de werkgever, maar dat ze een rappel zullen sturen. Ook melden ze al dat als er geen antwoord komt enkel de “roerende uitvoering” een mogelijkheid is, maar dat de goederen weinig tot geen verkoopwaarde hebben.

Tussen de lijnen lezen we dus: Ge kunt naar uw geld fluiten.

Disclaimer: De blogposts in deze reeks zijn mijn eigen interpretatie van hoe ik alles heb ervaren. Ik probeer zo goed al mogelijk de feiten weer te geven, toch voor de zaken die ik weet. Ik ben geen advocaat, ik kan dus zeker geen juridisch advies geven. Zijn er zaken die volgens jou niet juist zijn? Neem dan gerust contact met mij op