Gianni (deel 13) - Verzoekschrift


posted on .

Omdat we op 25 november 2016 geen reactie hadden van onze goeie vriend, hebben wij op 25 november 2016 een verzoekschrift ingediend bij de griffie van het derde kanton van Gent.

Dit gebeurde aan de hand van een formulier, waarbij het belangrijkste het verzoek zelf was natuurlijk:

Voor alle duidelijkheid, het gaat hier om een verzoeningsprocedure, waartoe we wettelijk gezien niet verplicht zijn. Nog maar eens een bewijs dat we proberen medelevend te zijn.

Op 28 november 2017 werd ons een aangetekende brief aangeboden die Gianni had verstuurd op 26 november. Wij hebben die opgehaald op 29 november. Het betrof de “geldige” versie van de opzegbrief.

Disclaimer: De blogposts in deze reeks zijn mijn eigen interpretatie van hoe ik alles heb ervaren. Ik probeer zo goed al mogelijk de feiten weer te geven, toch voor de zaken die ik weet. Ik ben geen advocaat, ik kan dus zeker geen juridisch advies geven. Zijn er zaken die volgens jou niet juist zijn? Neem dan gerust contact met mij op